Heykel Kurs

Özel Bursa Büyük Kolej, Yıldırım Kampüsü yönetim ve personel kadrosu olarak insan yetiştirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınız olan çocuklarımızın her birini ülkemiz ve dünyamızın geleceği olarak görüyor ve ona göre yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Bursa Büyük Kolej

Yıldırım Kampüsü

Özel Bursa Büyük Kolej Yıldırım Kampüsü yönetim ve personel kadrosu olarak insan yetiştirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınız olan çocuklarımızın her birini ülkemiz ve dünyamızın geleceği olarak görüyor ve ona göre yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin evlerinden çıkıp eğitim için geldikleri okulumuz ikinci bir sıcak yuva; tüm kadromuz ise aileleri gibidir. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını sadece akademik değil; sosyal ve duygusal alanlarda da desteklemekteyiz.

Çok hızlı değişen ve gelişen dünyamızda

21. Yüzyıl için gerekli olan becerilerin listesi sürekli değişiyor ve her yeni gün bir yenisi daha ekleniyor. Fakat ‘’öğrenmenin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğu ‘’ listenin en başında hiç değişmiyor. Öğrencilerimize yaşam boyu öğrenmede temel oluşturan beceri ve bilgileri Yıldırım Kampüsünde ilk tohumlarını atıyoruz. Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır ve eğitim, insanın öğrendiği her şeyi unuttuğunda arta kalandır. Akademik Eğitim almanın yanında Değerler Eğitimi almış bir öğrencimiz mezun olduğunda kendisine, ailesine, ülkesine ve dünyaya değer katan bir birey olduğu fark edilecektir

Yıldırım Kampüsü Uzaktan Eğitim

Bireysel gruplar, her gün 6 saat online ders ve geri bildirim, ödev takip sistemi, Ortaokul hazırlık süreçleri ve dahası Bursa Büyük Kolej Yıldırım Kampüsünde artık çevrimiçi erişilebilir.

Diğer Kampüslerimiz