ANADOLU LİSESİ

36 Yıllık Tecrübemizle, Lise, Üniversite Hazırlı ve YÖS

Bursa Büyük Koleji, öğrencilerine en iyi öğretim olanaklarını sağlamak için tam öğrenme modelini uygulamaktadır. Tam Öğrenme Sisteminde amaç tüm konuları, tüm öğrencilere eksiksiz olarak öğretmektir. Tam Öğrenme Sistemi 4 bölümden oluşmaktadır ve her bir bölüm lisedeki bir sınıfı temsil etmektedir. Tam Öğrenme Sisteminde her bölüm için yıllık çalışma programı düzenlenir ve titizlikle uygulanır. Tam Öğrenme Sisteminde 4 bölüm bitirildiğinde, öğrencimiz hem lise eğitimini hem de üniversite sınavlarına hazırlık eğitimini eksiksiz alır.

Tam Öğrenme Sisteminde bir sınıfta bulunan öğrencilerin, birbirlerine yakın bilgi birikimine, öğrenme hızına ve öğrenme biçimine sahip olmaları gerekmektedir. Bu nedenle öğrencilerin bilgi birikimi, öğrenme stilleri ve öğrenme hızları bakımından homojen sınıflarda yer almaları sağlıyoruz.

Eğitim sistemimiz sarmal eğitim modeline göre oluşturulduğu için, öğrencinin kendi sınıfında başarılı olmasında, geçmiş yıllardaki başarısının etkisi çok büyüktür. Bundan dolayı öğrencinin geçmiş yıllardaki eksikleri en kısa zamanda ve en iyi şekilde kapatılacaktır.

Bülten

İstiklal Marşı 100 Yaşında

0
On kıta bir vatan, ilelebet İstiklâl!

Okulumuzda Dezenfektan Çalışmaları

0
Öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için, okulumuzda her akşam genel temizlik yapılmakta, her çarşamba ve pazar günü okulumuz yüksek etkili...

Öğrencilerimiz Türkiye – Fransa Maçı’nda

0
Bursa'nın büyüklerinden Türkiye'mize başarılar. Öğrencilerimiz Torku Arena Stadyum'unda milli takımımızı desteklediler.

Öğrencilerimiz Tıp ve Mühendislik Fakültelerini Ziyaret Etti

0
Bir grup öğrencimizle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İyi Hekimlik binası simülasyon merkezi ve Mühendislik Fakültesini gezdik. 👏🏼👍🏻

Büyük Aile İftar’da